Author Archives: minisel

Националната галерија со повик до македонската дијаспора за учество во ликовниот online проект насловен како „Го сакам мојот роден крај“.

Националната галерија на Република Северна Македонија го реализира својот најнов ликовен online проект насловен како „Го сакам мојот роден крај“. Во проектот можат да земат учество сите деца кои живеат во некоја странска земја, кои не се со постојан престој во Република Северна Македонија и кои оваа година не се во можност да ни дојдат […]

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

Processing files…