ПОДАТОЦИ ЗА БИЗНИСМЕНОТ
Име и Презиме
Гас Санвик
Место на живеење
Mississauga, Ontario, Canada

 

 

ПОДАТОЦИ ЗА КОМПАНИЈАТА
Име на компанијата
Triple “A” Cheese Co. LTD.
Адреса
7210 Torbram Road, Mississauga,, L4T 3L7 Canada
Ontario
Телефон
+ 1 905 678 7053
Факс
+ 1 905 678 8794
Web adress
E-mail
Лице за контакт
Сопственик: Гас Станвик
Дејност
Производство на сирење

 

Triple “A” Cheese е основана во 1974 година од страна на македонскиот иселеник Гас Станвик. Денес Triple “A” Cheese е најголем производител на Фета Сирење во Канада.
Компанијата располага со сертификат за квалитет во производството НАССР. Производите се произведуваат според висококвалитетна медитеранска рецептура. Компанијата произведува секаков вид на фета сирење: тврда фета, сецкана фета, крем фета, светла фета, македонска фета како и пресуван и свеж јогурт.

Triple “A” Cheese својот успех го трасира преку цврсто поставената политика на работење, а се однесува на надминување на очекувањата кај потрошувачите преку: постигнување на висок квалитет во  производство на млечни производи, давање на прекумерни услуги, како и несебичен пристап кон задоволување на потребите на потрошувачите.