ПОДАТОЦИ ЗА БИЗНИСМЕНОТ
Име и Презиме
Гордон Спироски
Место на живеење
NSW, Australia
 
ПОДАТОЦИ ЗА КОМПАНИЈАТА
Име на компанијата
Spiroski Import-Export Pty Ltd
Адреса
17 Fitzpatrick St
Revesby NSW 2212, Australia
Телефон
+ 61 2 9792 7900
Факс
+ 61 2 9792 7709
Web adress
E-mail
Лице за контакт
Гордон Спироски
Дејност
Трговија со прехрамбени производи
Spiroski Import-Export Pty Ltd е фамилијарен бизнис со 30 годишно искуство, кој го води македонскиот иселеник Гордон Спироски. Основната дејност на компанијата е увоз на прехрамбени производи на познати производители од прехрамбената индустрија. Еден од увозните брендови кои се дистрибуираат од страна на Spiroski Import-Export Pty Ltd се производите на Витаминка – Прилеп од Република Македонија. Покрај овој бренд компанијата е увозник и на брендовите Kras, Rauch, Jaffa, Pionir и многу други.

Компанијата располага со голем магацински простор лоциран во Сиднеј и три претставништва во Сиднеј, Мелбурн и Перт. Производите кои се дистрибуираат од Spiroski Import-Export Pty Ltd се добро познати и продавани низа цела Австралија.