Име на компанија Бахамас
Сопственик Кирко Зафиров

Во 2007 година во Радовиш е изграден хотелот Бахамас. Хотелот располага со капацитет од 10 современо опремени соби, од кои две еднокреветни, шест двокреветни и две трокреветни соби. Во рамките на хотелот има и ресторан со летна бавча со капацитет за 50 гости, како и сопствен базен.

Хотелот Бахамас е во сопственост на г-дин Кирко Зафиров кој долги години престојувал во САД во градот Њу Џерси. Господинот Зафиров покрај инвестирањето во овој хотел одлучува на атрактивно место во Радовиш, на булеварот Александар Македонски, да отвори ресторан со летна бавча за вкупно 100 гости.

Вкупната вредност на инвестициите во двата објекта изнесува повеќе од 1,5 милиони долари.

Тел + 389 32 630-804
+ 389 32 631-804