ПОДАТОЦИ ЗА БИЗНИСМЕНОТ
Име и Презиме
Милан и Менка Златевски
Место на живеење
North Dakota, USA

 

ПОДАТОЦИ ЗА КОМПАНИЈАТА

Име на компанијата
Bilmar Motel and Smuggler`s Grill and Bar
Адреса
110 11th Street SW
Rolla, North Dakota 58367 – 7614, USA
Телефон
+ 1 701 477 3157
Web adress
E-mail
Лице за контакт
Сопственици: Милан и Менка Златевски
Дејност
Хотелиерство
Bilmar Motel and Smuggler`s Grill and Bar е во сопственост на македонските иселеници Милан и Менка Златевски. Следејки ја потребата на пазарот и потребите на туристите во North Dakota Господинот Милан и Госпоѓата Менка Златевски се одлучуваат за хотелиерската услужна индустрија односно отворање на мотел. Bilmar Motel and Smuggler`s Grill and Bar е лоциран на 5 – 10 минути од канадската граница.

Bilmar Motel and Smuggler`s Grill and Bar располага со 35 соби секоја опремана со микробранова печка и фрижидер, како и сауна, ресторан, фитнес центар, интернет пристап и кабловска телевизија. Со цел да се задоволат потребите на клиентите мотелот нуди дополнителни забавни активности како што е лов, риболов, кампирање, возење со чамци, скијање и други активности.