ПОДАТОЦИ ЗА БИЗНИСМЕНОТ
Име и Презиме
Мирјана Малињон
Место на живеење
Selangor, Malaysia
ПОДАТОЦИ ЗА КОМПАНИЈАТА
Име на компанијата
Planete Enfants SDN. BHD
Адреса
23, Jalan SS 26/15, Taman Mayang Jaya,
47301 Petaling Jaya,
Selangor, Malaysia
Телефон
+ 603 7803 5523
Факс
603 7803 5323
Web adress
E-mail
Лице за контакт
Мирјана Малињон
Дејност
Трговија со специјализирани производи за деца и бебиња
Planete Enfants SDN. BHD е специјализирана компанија за увоз и продажба на различни артикли на производи за деца и бебиња. Првата продавница е отворена во 2003 година. Компанијата е застапник на многу познати европски и австралиски брендови.
Денес Planete Enfants SDN. BHD има отворено шест мега продавници и двe outlet мега продавници кои се познати под името Mamours.

Planete Enfants SDN. BHD располага со секаков тип на артикли: колички за деца, столчиња, седишта за во кола, декорации за соба, облека, едукативни играчки, креветчиња и друго. Меѓу многуте познати брендови кои ги застапува Planete Enfants SDN. BHD се и Peg-Perego, Maxi-Cosi, Quinny, Mamas & Papas, Maclaren, Playmobil, Terraillon, Playgro, Brevi, Luciole, Baby Einstein, Catimini, Medela, Avent, NUK, Leap Frog, Thomas & Friends.

ПОДАТОЦИ ЗА БИЗНИСМЕНОТ
Име и Презиме
Мирјана Малињон
Место на живеење
Selangor, Malaysia
ПОДАТОЦИ ЗА КОМПАНИЈАТА
Име на компанијата
Planete Enfants SDN. BHD
Адреса
23, Jalan SS 26/15, Taman Mayang Jaya,
47301 Petaling Jaya,
Selangor, Malaysia
Телефон
+ 603 7803 5523
Факс
603 7803 5323
Web adress
E-mail
Лице за контакт
Мирјана Малињон
Дејност
Трговија со специјализирани производи за деца и бебиња
Planete Enfants SDN. BHD е специјализирана компанија за увоз и продажба на различни артикли на производи за деца и бебиња. Првата продавница е отворена во 2003 година. Компанијата е застапник на многу познати европски и австралиски брендови.
Денес Planete Enfants SDN. BHD има отворено шест мега продавници и двe outlet мега продавници кои се познати под името Mamours.

Planete Enfants SDN. BHD располага со секаков тип на артикли: колички за деца, столчиња, седишта за во кола, декорации за соба, облека, едукативни играчки, креветчиња и друго. Меѓу многуте познати брендови кои ги застапува Planete Enfants SDN. BHD се и Peg-Perego, Maxi-Cosi, Quinny, Mamas & Papas, Maclaren, Playmobil, Terraillon, Playgro, Brevi, Luciole, Baby Einstein, Catimini, Medela, Avent, NUK, Leap Frog, Thomas & Friends.