ПОДАТОЦИ ЗА БИЗНИСМЕНОТ
Име и Презиме
Стеве Мишевски
Место на живеење
Hurstville, Australia

 

ПОДАТОЦИ ЗА КОМПАНИЈАТА

 

 

 

Во последните 20 години на раководната позиција на бизнисот стои македонскиот иселеник Стеве Мишевски, лиценциран за продажба на имот и лиценциран аукционер. Со цел да ги задоволува потребите и да им служи на клиентите компанијата е секогаш во чекор со најновите трендови, легислативи и вредности кои се движат на пазарот. Компанијата располага со два изложбени салони на челни и фреквентни места со висококвалитетен стручен кадар кој настојува перманентно да се изложуваат повеќе од 70 ексклузивни имоти.  H.T. Wills & Co. освен својата претежна дејност за продажба, купување и издавање на имот давауслуги и за менаџмент на сопственоста и проектен менаџмент.

 

Име на компанијата
H.T. Wills & Co.
Адреса
167-169 Forest Road, Hurstville 2220, Australia
Телефон
+ 61 2 9579 6888
Факс
+61 2 9579 3556
Web adress
E-mail
Лице за контакт
Директор: Стеве Мишевски
Дејност
Агенција за недвижности
H.T. Wills & Co. е основана во 1934 година во Lakemba. Како резултат на силниот менаџмент, висококвалитетниот, обучен и ентузијастички персонал компанијата во 1971 година својот бизнис го проширува во Ramsgate и Hurstville. Водени од својата филозофија за успех „ Ги познаваш клиентите и нивните потреби, тогаш направи сé што можеш да им помогнеш да го достигнат тоа што го сакаат“, денес H.T. Wills & Co. во регионот во кој што делува ужива солидна репутација и висока позиција.