ПОДАТОЦИ ЗА БИЗНИСМЕНОТ
Име и Презиме
Томас Танев
Место на живеење
Columbus, Ohio, USA
ПОДАТОЦИ ЗА КОМПАНИЈАТА
Име на компанијата
Law Office – Tomas Taneff
Адреса
600 South High Street Suite 201
Columbus, OH 43215-5656, USA
Телефон
+ 1 614 241 2181
Факс
+ 1 614 241 2160
Web adress
E-mail
Лице за контакт
Томас Танев
Дејност
Адвокатска Канцеларија
Адвокатската канцеларија на македонскиот иселеник Томас Танев е основана во 1989 година во Columbus, Ohio. Оваа мала адвокатска канцеларија е основана со цел да им служи и помага на индивидуите и фамилиите со легални проблеми и околности кои влијаат врз квалитетот на живеење на семејството. Господинот Томас Танев има дипломирано право на The Ohio State University а подоцна го продолжува своето школување на пост дипломските студии на Harward Law School.
Адвокатската канцеларија е специјализирана за давање на професионални адвокатски услуги во областа на наследството, старателство на деца, сурогат мајки како и посвојување на деца.
Денес оваа мала адвокатска канцеларија ја зголеми својата дејност и доби подршката од жителите на Охајо, успешно решавајки илјадници случаи.
Во 2005 година Господинот Томас Танев е добитник на награда Congressional “Angels in Adoption” Award.

Успехот на Господинот Томас Танев како и на неговата адвокатска канцеларија е постигнат пред се од професиналниот пристап кон работата, неговата искреност, задоволувањето на потребите на клиентите и присутноста на конкуренција во оваа област.