ПОДАТОЦИ ЗА БИЗНИСМЕНОТ
Име и Презиме
Тони Матичевски
Место на живеење
Melbourne, Australia
 
ПОДАТОЦИ ЗА КОМПАНИЈАТА
Име на компанијата
MATICEVSKI
Адреса
1/280 Whitehall Street, Yarraville VIC Australia
Телефон
+ 61 3 9689 9144
Факс
+ 61 3 9689 0991
Web adress
E-mail
Лице за контакт
Тони Матичевски
Дејност
Моден креатор
Модниот Креатор Тони Матичевски, роден во Австралија син на македонски иселеници, започнува да работи како моден креатор по завршувањето на неговите студии на RIMT University. Својата професија ја започнува како стипендист работејки за модната куќа Donna Karan во Америка и двегодишниот престој во Париз. Денес своите модни креации ги продава во Австралија и Америка.
ПОДАТОЦИ ЗА КОМПАНИЈАТА
Име на компанијата

MATICEVSKI
Адреса
1/280 Whitehall Street, Yarraville VIC Australia
Телефон
+ 61 3 9689 9144
Факс
+ 61 3 9689 0991
Web adress
E-mail
Лице за контакт
Тони Матичевски
Дејност
Моден креатор

 

Модниот Креатор Тони Матичевски, роден во Австралија син на македонски иселеници, започнува да работи како моден креатор по завршувањето на неговите студии на RIMT University. Својата професија ја започнува како стипендист работејки за модната куќа Donna Karan во Америка и двегодишниот престој во Париз. Денес своите модни креации ги продава во Австралија и Америка.