ПОДАТОЦИ ЗА БИЗНИСМЕНОТ
Име и Презиме
Ѓорги Камилов
Место на живеење
PORTO ALEGRE, RIO GRANDE DO SUL, BRAZIL
Година на емигрирање
1951
Место на раѓање
С. Стојаково, Гевгелија, Република Македонија

 

ПОДАТОЦИ ЗА КОМПАНИЈАТА
Име на компанијата
LK. ASSOSIASSON CONTABEL LTDA.
Адреса
RUA CHAVES BARCELOS 27 SALA 402, PORTO ALEGRE, RIO GRANDE DO SUL, BRAZIL
Телефон
32250664
Факс
32250664
E-mail
Лице за контакт
Ѓорги Камилов
Дејност
Книводствени услуги

 

LK. ASSOSIASSON CONTABEL LTDA. е компанија чија основна дејност е давање на книговодствени услуги. Компанијата е основана во 1967 година од страна на Господинот Ѓорги Камилов а денес таа е предводена од неговата фамилија. Активностите компанијата ги извршува со 25 редовно вработени лица.