улица Македонија број 19

Работно време – Понеделник – Петок, 8:00 a.m. – 16:30 p.m.

Контакт информации

ул. Македонија бр. 19, 1000 Скопје
тел: +389 2 3228 212
факс: +389 2 3118 539
e-mail info@minisel.gov.mk

Испратете ни порака