Согласно Законот за заштита на лични податоци, Агенцијата за иселеништво на Република Северна Македонија Ве уверува дека податоците оставени на нашата веб-страна нема да бидат злоупотребени, објавени во било каков медиум или споделени со друго трето правно, односно физичко лице.

Со почит,
Агенција за иселеништво на Република Северна Македонија