Subvencionet në Maqedoninë e Veriut – Shkarko .pdf dokument

ERASMUS+2014-2020 – Shkarko .pdf dokument

HORIZONT 2020-Programi evropian për hulumtim dhe zhvillim – Shkarko .pdf dokument

Evropa krijuese-Kulturë – Shkarko .pdf dokument